English flag
Onze prijzen

Maatwerk

In Massagepraktijk & Healing Deventer maak ik zowel gebruik van moderne Westerse technieken als oeroude Oosterse technieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Sportmassage en Medical Taping Concept (Westers) of Healing (Oosters).

Hiermee combineer ik het beste uit twee werelden om zo een optimaal resultaat te krijgen: zowel losgemaakte spieren als een opgeruimd hoofd.


Reiki

Bij Massagepraktijk & Healing Deventer ontvang je een Reiki-behandeling volgens het officiële Usui Shiki Ryoho.

Reiki betekent vrij vertaald: “Universele levensenergie”. Het kan in oneindig veel situaties toegepast worden, maar de uitkomsten van een behandeling zijn niet exact te voorspellen.

Over het algemeen geeft Reiki extra zekerheid en kracht. Het zorgt voor rust en ontspanning maar kan ook goed helpen om moeilijke situaties een plek te geven.
Healing Deventer

Het is mogelijk een volledige Reiki-behandeling te ondergaan of een deelbehandeling te combineren met massage.

Ik ben Erkend Reiki Practitioner, aangesloten bij Stichting Reiki Ryoho en tevens HBO-Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut.“Reiki is onzichtbaar als de wind, maar je weet wanneer ze gewaaid heeft”


Ons laatste bericht op Twitter

Volg ons op Social Media

Klachtenportaalzorg

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen. Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt. Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen. Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.