English flag
Onze prijzen

Massagewaardebon
Massagepraktijk & Healing Deventer

Massagewaardebon Massagepraktijk & Healing Deventer

Type Uitleg
type 1 Met deze bon kun je genieten van een behandeling van een ½ uur
type 2 Met deze bon kun je genieten van een behandeling van 45 min
type 3 Met deze bon kun je genieten van een behandeling van 1 uur
type 4 Met deze bon kun je genieten van een behandeling van 1 ½ uur
type 5 Workshop van 2 uur of bijv 2 uur arrangement, sauna en 1 ½ uur massage.


Maak gelijk een afspraak om je massagewaardebon te verzilveren
Wil jij zelf een massagewaardebon kado doen? Klik hierMassage Kadobon, de nationale waardebon van massage.nl

Geef vooraf, bij het maken van de afspraak, de unieke code van uw waardebon, zodat voorafgaan aan de behandeling het te besteden tegoed door de masseur gecontroleerd kan worden. Dit kunt u bij “mededelingen” invullen. Bij voorbaat dank!Maak gelijk een afspraak om je Massage Kadobon te verzilveren


RECHTOP!

Uitgegeven door de Gemeente Deventer.
De bon is te gebruiken voor een massageworkshop of meerdere behandelingen. Heeft u zo'n bon? Neem contact op om te overleggen zodat er zogoed mogelijk aan uw wensen voldaan kan worden. Maatwerk in overleg!Maak gelijk een afspraak om je Rechtop! bon te verzilverenOns laatste bericht op Twitter

Volg ons op Social Media

Klachtenportaalzorg

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen. Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt. Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen. Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.