English flag
Onze prijzen

Massage workshops

Je bent veel bezig met massage, maar toch zou jij je massagevaardigheden naar een hoger niveau willen tillen? Of heb je nog nooit gemasseerd en wil je graag leren? Dan leer ik jou graag middels mijn massageworkshops om effectiever, gemakkelijker en plezieriger te masseren.

De massageworkshops zijn altijd voor twee deelnemers zodat er op elkaar geoefend kan worden in een vertrouwde en besloten omgeving. Hierdoor zijn deze zeer praktijkgericht en kan ik veel 1 op 1 begeleiding geven.

Hoewel er voor de workshop vaste programma's bestaan wordt er per onderdeel bekeken of meer uitleg of oefening nodig is. Tevens staan er voor het starten van een workshop of massagecursus geen vaste tijden. Alles wordt gedaan in goed overleg.

Maatwerk pur sang!Massage workshops overzicht

  • Massage beginnerscursus
  • Touch Direct 1 (basis) meer informatie
  • Touch Direct 2 (vervolgcursus)
  • Massage opfrisles
  • Maatwerk cursussen/workshops
  • Partnermassage    

De lessen zijn conform de lesmethode van Touch-Amsterdam. Massagepraktijk Deventer is de vaste cursuslocatie. TOUCH heeft ruim 2500 cursisten opgeleid. Stefan is 1 van de docenten van Touch-Amsterdam.
Partnermassage

Wil jij je partner of een vriend/vriendin verrassen met een onvergetelijke massage, maar je hebt zelf niet de ervaring? Dan is de partnermassage echt iets voor jou. Je maakt gebruik van mijn professionele massagetafel en -ruimte. Je voert zelf de massage uit en zal ik jou tijdens het masseren tips geven en jou helpen je partner professioneel te masseren, zonder dat jouw partner dit in de gaten heeft.

Een zeer persoonlijk, exclusief cadeau en een bijzondere herinnering voor jou en jouw partner!


Ons laatste bericht op Twitter

Volg ons op Social Media

Klachtenportaalzorg

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen. Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt. Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen. Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.